The
Dutch2use
Experience

Dutch2use is de specialist in het verzorgen van Nederlandse taaltrainingen voor hoogopgeleide anderstaligen door middel van innovatieve leermethoden.

online group lesson groepslessen

Dutch2use taalcursussen

Wij bieden verschillende Nederlandse taalcursussen en bijzondere evenementen aan. De cursussen worden aangeboden door middel van blended learning: een combinatie van e-learning, online video conference en face to face. Je kunt het online gedeelte volgen met je laptop, je tablet of je smartphone. We maken gebruik van topdocenten en professionele software om de hoogste kwaliteit te garanderen. Bekijk ons aanbod en maak je keuze.

Dutch2use privelessen

Als je kiest voor een praktische, effectieve en efficiënte manier van leren is de individuele oplossing een uitstekende keus. Kies je voor onze online privéles dan kies je waar, wanneer en met welk apparaat je online gaat. Of je kiest voor een privéles face to face bij ons in Den Haag of op een locatie van jouw voorkeur.

private prive online les lesson
in company Dutch2use

Dutch2use in company

Ben je op zoek naar een speciale training voor jouw bedrijf? Dutch2use staat voor je klaar. Wij bieden op maat gemaakte trainingen aan. De focus ligt uiteraard op het gebruik van de Nederlandse taal in het spreken en het schrijven. Dat kan een taalcursus zijn, maar ook een cursus zakelijk schrijven, verkoopgesprekken voeren, vergaderen of effectief gebruik van social media. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat.